Лисичка

Лисичка-сестричка по лісі гуляє,
Лисичка-сестричка зайців все ганяє.
Лисиченька має руду, гарну шубку,
І заглядає до хати де грубка.
Де тепло і гарно, та світло завжди,
Де пахне прегарно, та йде все туди.
А в хаті живе тій вовчок-сірячок,
Лисичка принесла вовку сірничок.
Розпалять у грубці й наварять борщу,
І сядуть за стіл, і з'їдять досхочу.
Лисичка подякує гарно і знову,
До лісу, шукати гарного лову.