Перестала вірити.....

І знову прохолодні ночі,
не світить місяць у пітьмі...
Невже забула твої очі,
чи може сни, такі сумні.

Повір ,що було дуже важко,
не було тебе поруч, не було...
Та зараз стало зовсім тяжко...
Бо все що було твоє серце забуло....