Що робить людину- Людиною?

Насамперед усе з самого початку саме так і є людина є Людиною , але з часом (поки підростає , стає старшою, самостійною(тобто період дозрівання особистості) )нам властиво губити усе чому нас вчили з самого малечку, усе що нам прививала мама.... ми стаємо емоційно-малоконтрольовані 
нікого і нічого не чуємо, і вчимось на своїх помилках -саме це понижує наш статус на щабель нижче і з Людини з великої букви ми перетвоюємось на простих пересічних людей... І лиш з часом хтось знову підіймається на сходину вище, а хтось залишається на місці....Та може бути ще гірше - коли людині подобається її регрес, вона продовжує спускатись нижче і нижче ...Звісно це пояснює поведінку "моральних уродів", які не мають ні страху , ні совісті , ні віри...Та зараз не про них...Щоби повернути свій статус "великої букви " потрібно докласти багато зусиль , нам відомо що- те що легко руйнується, тяжко відбудувати.... Багато можна перечислити факторів, та способів ....Проте найголовнішим є Віра, Любов (але не та що фізична , або до конкретної особи, а всепоглинаюча любов до світу ), потрібно навчитися ставитись до інших достойно (так як би ти хотів щоб ставились до тебе),вміти пробачати , і вміти жертвувати собою заради інших (самопожертва то один із вищих щаблів на шляху до досконалості)...І в решті-решт не обманювати себе і близьких...