Сердце

Сердце
Коли в перше тебе зустрів,
В моїм серці здійнялась хвиля.
Що зі мною не розумів,
Мною рушила тільки мрія.
Вже не зможу себе зупинить,
Бо потрапив в полон твоїх чар.
Ти зуміла мене полонить,
Я мов птах, що торкається хмар.
Вже достатньо часу минуло,
Ми з тобою по різних шляхах.
Тільки серце моє не забуло
І чекає тебе навіть в снах.