Мистецтво і Культура 2

В людей вселяємо надію
І вдосконалюємо світ .
Найзаповітнішу в вас мрію,
Ми ростимо, як первоцвіт.

І музи також, наші доньки, 
З колиски поруч з вами йдуть.
Вони протягують долоньки
До ваших серденьок і ждуть,

Що місця трохи ви знайдете
Культурі і Мистецтву там,
У серці, де лише секрети,
Що знає тільки Господь сам.