Мистецтво і Культура

Живемо ми давно на світі
У душах кожного з людей.
Коханням ми творців зігріті.
В нас повно спогадів й ідей.

Мистецтво і Культура жити
Будуть до нескінчення літ.
Ми будемо для вас творити
Чудовий і таємний світ,

Де танці, музика, живопис, 
Театр, книги - відкриття!
Ми є історія, літопис.
Ведем всіх твердо в майбуття!