Мөхәббәт утында

Мөхәббәт утында
Күзлемдә мөхәббәт күрдең,
Йорәгем янганын сиздең.
Күңелең бик сизгер синең
Хисемне аңладың минем.
 
Яратам шул, бик яратам,
Мөһәббәт утында янам.
Хисләремнән оялмыйм,
Тик яныңа бара алмыйм.
 
Һичкем ошанмый иде
Ярата белгәнемә,
Син таш йорәкле диеп,
Әйтәләр иде көлеп.
 
Күптән көттем мин сине,
Сиздем мин, киләсеңне.
Вакыты җитмәгән булган,
Йөрәгемдә сагыш тулган.
 
Вакыты җиткәч килерсең
Бик яратам , диярсең.
Без бит парлы күгәрчен,
Туганбыз мөһәббәт өчен.