Тормыш юлы

Тормыш юлы
Гомер безгә ике бирелми,
Яшәүе җиңел була диелми.
Бәхетле, матур гомер итик,
Тормыш юлын горур үтик.
 
Юлларны җәик тигез,
Үтик үңышлы, җитез.
Яшик без үрнәк булып,
Рәхмәтле, тормыш корып.
 
Бәхет кошын тотар очен,
Түгәрсең уй, хәл көчен,
Үңай уйларың тусын,
Эшче кулларың булсын.
 
Бәхет өчен тиң яр кирәк,
Тиң яр гына була терәк,
Мәхәббәтөң, пар канатың,
Булсын синен сөйгән ярың.