НЕБАЙДУЖИМ

НЕБАЙДУЖИМ
Чи зручно вам у ваших хатах ?
Чи тепло вдома за столом ?
А десь в пітьмі ридає мати , 
Бо діти голодають знов .

І десь в окопах наші люди 
Без їжі , стелі і води !
Там бомби падають усюди ,
І люди гинуть навкруги .

Тож ти , присівши у вітальні ,
І взявши келих до руки ,
Не думай як дійти до спальні ,
А спробуй чимсь допомогти .