У снах...

У снах...
За ким душа моя тоскує?
За ким думки летять у даль?
Навіщо ти мене турбуєш?
Мені так важко жити так.

Вночі приходиш,вдень і вранці,
В думках моїх весь час туман,
У снах моїх палкі коханці,
А наяву лиш пустота.

Не можу зупинити серця,
Бо б'ється в ритм із твоїм
А б'ється швидко,бо так часто,
Твій образ бачу уві сні.