Я...

Я не буду чекати на тебе,
Я не буду кидатись в обійми.
Я не буду кохати лиш тебе,
Я не буду, ні я не буду.
Я не хочу втрачати надію,
Я не буду крутити долею.
Я не хочу обманювать мрію,
Я не хочу, не хочу не вмію...
Я зітру ім'я твоє назавжди,
Я забуду твій образ у снах.
Я благаю серце не мри,
Я благаю , йди звідси страх.
Я все думаю скільки страждати,
Я не можу все викреслити.
Я ще буду довго кохати,
Я прошу лиш, мене ти прости.
Я не можу забути хвилини,
Я не маю щастя тепер.
Я здогадуюсь- все це билини,
Я прошу бути другом тепер.
Я знаю що було дарма все,
Я знаю що ти не кохав.
Я хочу щоби добре було все,
Я прошу щоби очі ти не ховав.
Я дивлюсь у глибочінь розлуки,
Я побачу там тяжкії муки.
Я все знаю й тримать не зумію,
Я пущу й заплакать не смію.
Я залишу усе як було завжди,
Я не буду порушувать правди.
Я не буду чекати на тебе,
Я не буду кохати лиш тебе.