СЮЖЕТ

Сказав же хтось, що має буть сюжет...
Ось вам сюжет - мелодії і осінь,
верхи тополь, що облетіли зовсім,
арктичних мас повітряних багнет...

Ось вам сюжет - дощі і хризантеми,
низеньке небо в закуліссі хмар,
багать осінніх недотлілий жар,
невизначеність - хто ми, та і де ми....
 
Чи може нас нема, чи ми одні,
самі собі ввижаємось, снимОся,
в великім сні якому назва - осінь,
в якому все - лиш тіні мовчазні...

Ось вам сюжет - останні каравани,
зникаючі за обрієм ключі,
ця полинова гіркота вночі,
кохання привид в савані омани...

Ось вам сюжет - уривок з епілогу,
мов символізм, де символ це - сльоза
вербова, що різцями виріза
рубці на серці - сходинки до Бога...