Зоря

Байдужої зорі піймай стрілу іскристу,
мов поцілунок ніжний, мов дар наших небес.
Мені даруй оцю холодну весну чисту,
тремтливу, як сльоза, запальну, як Арес.

Пізнай красу людей і знай, що в цьому світі
не буде більше меж, крім тих, що ставиш ти.
Утри сльози століть на трепетному вітті
і в людства не шукай добра і чистоти.