Прийде весна

Прийде весна
Прийде весна, тоді обов`язково...
А зараз що? А зараз - суєта.
Вона прийде, квіткова і казкова,
а нині тільки морок і сльота.

Мені весна пообіцяла зміни
і шепотіла листям у пітьмі...
Вона просила віднайти причини
радіти снігу й вірити зимі.

Ти вибач, сестро, в холоді не можу
стрічати музу і плести слова.
Від темряви позич мені сторожу,
бо вже й в душі роїться, як чума.

Прилинь – веселкою встели світанок
щоб сонце переможно розцвіло.
Даруй натхнення зустрічати ранок,
так ніби відчаю на світі не було.