Майдан..

Сірими хмарами затягнуто небо.
Над містом великим кривавий туман..
Купа людей охолоджені градом, 
заповнюють цей нерухомий майдан!

Дощ не жаліе кривавої пісні!
на вічную память про вірних синів.
Нажаль ми не бачимо звірів у лісі,
вони на майдані росповсюджують спів!

Не має людей, їх усіх повбивали!
Ненависть,злоба зробила звірми..
Не має ідеї ,не має отради.
і чести забутою всіми людьми!

Запустили ми браття іноземну Іуду,
страшенне чудовиско десь в глубині!
річками крові невинного люду
отльються за кожного на їхній душі.

Не винен солдат, присягнувши на віру,
під маскою чорною ховався юнак!
Залишуться їм замість нового мундиру,
синяво-блакитний поневоленний фрак.

Можливо і хмари залишимуть небо,
сонечко світлом знищить туман!
Скажить, ця клятова пісня ні наши потреби,
ця пісня іноземний обман.