До цілі ідіть

Не вір, що лише перешкоди
Спіткатимуть тебе в житті,
Бо той, хто повірив в пригоди
Зможе там себе віднайти
 
Шукайте можливості нові
І мрію ви прагніть здійснить
І впевнено але поволі
До цілі своєї ідіть
 
Проходьте крізь лінії чорні
Плекайте надію в очах
Не тільки маленька дитина
У казку повірить в наш час
 
І усмішку добру, безмежну
Як небо прозоре і чисте
Даруйте людині належно
У цьому великому місті