РИМА І РИТМ

Все в світі - лиш рима і ритм,
по іншому і не буває...
Вкраїнських ночей колорит
і вишиті зорі над гаєм...

Хто хрестиком їх вишива?
Хто темряви шаль оцю в'яже?
Все в світі - відтінки й слова,
і їхня чарівная пряжа...

Навколо лиш тільки міраж,
світ, зітканий із ефемерів...
все Образ у ньому, пейзаж,
метафор мара на папері...

За обрієм бачиться Рим -
шляхів всіх останння зупинка...
"Все в світі, лиш рима і ритм!"-
співає легка павутинка...

Вже бабине літо мина,
фарбуючи обрії жовтим...
Й на склі голубому вікна,
зів'янув метеликом жовтень... 

Калина, мов стяг, майорить
у лузі...Дозріла ліщина...
Все в світі - лиш рима і ритм!
І так мабуть бути повинно...