Вчителю

Минають дні, минають роки, проходить юнь, дитинства час
Та не забудемо ніколи Ваш добрий вчительський наказ.
Всю ласку серця, ніжність рук,жагу життєву до наук
Ви з  радістю передавали, в усьому нам допомагали.
Сприяли розвитку науки,надії наші взяли в руки.
Зростають любі наші діти, навчені Вами, щоб все вміти,
Іти життям в цей складний час, щоб стати кращими за нас.
Ми дякуємо  за навчання, любов, надію, сподівання,
За Ваші сили і терпіння, за найсумлінніше насіння,
Що ви заклали до їх душ, як найцінніший в житті куш,
Науки знань велику торбу, яку не нести зверху горбу,
Щоб те насіння проросло плодами, що несуть добро.
Здоров’я Вам найбільше в світі, щоб слухали Вас завжди діти.
Ми дякуємо Вам за все, хай радість Вам життя несе.