Потрібен

Потрібен
Мені потрібен подих твій 
І серця ритм у твоїх грудях. 
Мені потрібен погляд твій. 
Я знаю: гірше вже не буде.

Мені не треба подарунків,
Солодких слів і обіцянок. 
Ти подаруй мені навіки 
Свою любов, та щоб не згасла.. 

Я хочу бачити щасливим
Тебе на ранок біля себе.
Тобі приносити сніданок 
І знати: з цукром,або медом. 

Я хочу тебе обіймати
І міцно-міцно, щоб до болі.
І ввечері тебе чекати
З навчання, справ,або роботи. 

Я хочу бути поруч завжди.
Найкращою для тебе стати. 
І кожен день розпочинати 
З тобою разом,моє небо...