Осінь

Ця Осінь... Знову Осінь, кольору розлуки
Таке все жовте і сумне кругом...
І дощ, неначе сльози ріже душу
І листя падає з дощами знов і знов.

А сердце- холодіє, мерзне, гине
Без тебе..бо ти десь на чужині.. 
Як хочу я -  усе що на душі  сказати
І красками розлуки- біль намалювати!

Але все листя опаде зимою....
Й покриє сніг, ту біль  що на душі
Весною сонечко її зігріє
Й кохання в серце знову принесе...

А зараз осінь ... листя замітає
Сльоза щокою знову потече
Коханий - знай,  що я тебе чекаю!
І ця любов- зігріє і спасе.....