МОЄ КОХАННЯ ТІЛЬКИ В СНАХ

Моє кохання тільки в снах
Мене на дотик відчуває.
Солодко тане на вустах,
Мені неначе співчуває!
 
І мрії радісний політ
Несе мене у вирій щастя,
Де вже розлук розтанув лід,
Де вже міркують сльози впасти.
 
Моїх бажань передчуття
У серці місце все ж знаходять
Там, де кохання відчуття
До мене в снах найбільш приходять!