Хто я тобі?

Коли життя дає нам змогу прикурити
І глянути на світ з різних сторін
Замислитися треба, мій тендітний
Хто я тобі, хто ти мені
Хто я тобі? І ким я буду далі?
Крізь сотню років ким лишишься ти?
Чи будем с теремтінням і без жалю
Глядіти фотографіі старі?

Я твої, ти мої

Ти знаєшь, як мені буває сумно
Дивитись сни, в яких тебе нема
Жену від себе думки нерозумні
Що ти не мій, я не твоя
Я справді хочу, щоб ти був щасливий
Тому, благаю, обіцяй мені
Коли життя дасть змогу прикурити
Ти знайдешь слів, щоб нам відповести...

Хто я тобі, хто ти мені январь 2013