Чому весь час на самоті

Чому весь час на самоті,
чому не хочу щось змінити,
можливо й досі хтось в душі,
продовжує любов творити.
 
Чому емоції сумні,
завжди руйнують миті щастя,
чому такі важкі думки,
мій сон лишають поза штатом.
 
Чому втрачаєм ми любов,
якщо цього так не хотіли,
і справедливості знайти,
на жаль у цьому ми безсилі.
 
Минуть роки і біль мине,
лишаючи лише картинки,
фантазії і мрії всі,
які весь час на самоті.
К.Д.