Не треба зайвих слів

Не мушу більше слів казати,
одне лише - тебе люблю,
як сонце любить одягати,
себе надвечір у красу.
 
Люблю моменти спільні наші,
сумні, яскраві чи гіркі,
коли з тобою такі справжні,
мої емоції й думки.
 
Коли не страшно посміхнутись,
сказати трохи зайвих слів,
і не ховати ту реальність,
якою я весь час живу.
 
Як добре що відкритись можна,
людині котру полюбив,
бо лиш вона зуміти зможе,
все зрозуміти й не піти.
К.Д.