ВЕРА.

ВЕРА.
Большевики страну СГНОБИЛИ,
но ВЕРУ в БОГА не убили!
Она на дне души таилась,
огнём лампады осветилась...
РОССИЮ ГОСПОДИ СПАСИ!
"ЧИНУШИ" правят на РУСИ...
Весть им благую принеси-
от ТУГОУМИЯ" СПАСИ.
ИЖЕ ЕСИ НА НЕБЕСИ...
Нади Норк.