Зваблива має бути сила...

Зваблива має бути сила...
Зваблива має бути сила,
Побачити вже те, чого нема...
Яка ж тендітна і вродлива
Стоїть навколішках брехня!
 
Та чи було для тебе диво
Збагнути, що таке війна?
Коли ти дивишся мрійливо
На те, що спалює серця!
 
Але чи має бути віра
У тих для кого тільки гра -
Залізти в душу наче з тилу
І зруйнувати все життя?