Я захопився

Я захопився
Я захопився мрійними очима!
Я захопився голосом п'янким!
І в чому сенс, і в чому сила? -
Що вже сьогодні я не бозна з ким!
 
Я захопився шовковистим тілом,
Я захопився поглядом міцним,
Таким, яким вже чіпко захопила,
Що вже я сам не є таким стійким!
 
Я захопився тим, що коли злива
І все навколо бачеться тьмяним,
У мене в серці штабелями крига
Стіка водою, мов під променем рясним!
 
Я захопився ще, що і така зміна -
Я чоловік і маю бути ним!
Але з тобою начебто дитина,
Юнак, що в'ється барвінком німим!