що таке любов

що таке любов
Любов-це світле почуття...
Що нам даеться з самого дитинства,
Сперва до мами, тата до життя,
До рідної хатини край села
Що захищае нас усе життя,
Від зла, негоди, зливи й хуртовини,
До саду що росте в твоїм дворі,
Який весною біло розквітае,
І як писав Шевченко -до хрущів
Які гудуть над вишнями злітая,
Любов до школи і до рідного села
До вчительки що вчила нас читати
Яка привчила нас усе життя
Кохати Батьківщину й поважати,
Ти виріс вже і почуття любові
В душі, неначе соловейко заспіва,
Уже до дівчини, що разом вчилась в школі
Кохання перше і на все життя.
До дівчини, що потім одружився
Яку кохати вічно обіцяв,
Ту що в любові сина народила
А він любов, у тебе перейняв
Велику ту любов до Батьківщини
До рідного села,висловлював любов
До тих лісів що зеленіють літом,
І до ставків що десь там за селом
З яких у вирій журавлі злітають,
Щоб повернутися назад весною знов
До рідного гніздечка,бо любов
В них також є, до рідног їм краю.