Дівоче щастя.

В ранковий час від хмар лелеку позову,
І під дощем до неба руки підніму,
І розповім про мої мрії і життя,
Ти не зникай зі щастям доленька моя.
 
Колише вітер барвисті квіти у саду,
Я назбираю їх, як доленьку мою,
В волоссі квіти – дівочеє вбрання,
Дивись коханий – наречена я твоя.
 
Прийшов той час - збуваються надії,
Понад усе підносиш наші мрії,
Мовчить усе, чудовий світ кохання
Нас охопив, цей світ несе бажання!
 
29.05.2016