Що є життя, що є свобода

Що є життя, що є свобода,
вбачає кожен тут своє,
для когось можливо віра ,
у новий день без перешкод.
 
 
Що є життя, що є свобода
можливо це кохання шлях,
де ти по справжньому щасливий,
народжуєш нове життя.
 
Що є життя, що є свобода,
питання вічне чи не так?
а ви погляньте дітям в очі,
вони не зрадять в цьому вас.
 
Для них це подорожі й друзі,
морозиво і новий м'яч,
канікули, малюнки, книги,
коли не давить груз життя.
 
Усі ми звикли до роботи,
до сірих буднів і війни,
купа бар'єрів і турботи,
через які в полоні ми.
 
Тому панове, будьмо щирі,
звільнимо душу від невзгод,
до рідних наших будем милі,
звільняймо серце від турбот.
К.Д.