Кути

Подивись на мене своїм спокійним поглядом
Я знову хочу там тонути
Обіймай мене своїм спокоем
Хоча б на хвилину про усе забути
Як воно там далі повинно бути
Мабуть, ти все же вирішив самостійно
Одночасно хочу знати і не чути
З вуст твоїх як завжди так спокійно
Розповідай мені свої думки
Ніби не про себе ти говоришь
Куди ще далі заплести наші нитки
Не розуміючий погляд в сторону відводишь
Веселу гру заводиш так раптово
Адже все добре, скажеш ти
Все це колись було не ново
А зараз загоняешь у кути