Актор


От і все, починай приходити частіше у ві сні
А зранку твоя тінь розтопиться промінням світла
Обіймай мене, і так раптово залишай на самоті
Не залишай надії, сил, повітря
Руйнуй мене, від краю до кінця
Караючи за це мене так само
Зроби це із повадками митця
Кажи все в очі, відчайдушно, прямо
І кожну ніч тепер приходь до мене тінями
Крізь сон шурши вітрилами моїх штор
Залишся на ніч між цими стінами
Грай зі мною, моїми снами як актор