СВІТ НОЧІ ЗАГАДКОВИЙ


  Ти дивишся на світ,- ти відчуваєш все до болі. Ти чуєш шелест за вікном та стон дрімучих квітів.  Ти відчуваєш все, що є навколо  
Ти відчуваєш шепіт душ, що простягають до небес свої виснажені руки
Немов з надією здобути спокій чи вивільнитися від самоти.
Не слухай їх,- нехай ідуть до себе, а ти залишся. 
Не піддавайся чужій волі, 
Не йди,- прошу залишись.
Ти чуєш там литить голубка
Вона спішить до діток долетіти 
А там на хмарці пролітає, якесь створіння дивовижне
Немовби фея чи чаклунка, чи може то маленьке янголято,
Що очками дрібненько кліпа немовби загубило мамку.
Неподалік отам в чужому світі хтось дивиться на тебе.
Неначе відчуває, що знаєш ти про него.
Ти подивись на світ очима та йди до лішка спати
Не бійся спи,- я завжди буду тебе охороняти.