Дощ

Вони говорили про дощ...Телефонний зв'язок уривався...
Летіли потоки ніжності без дротів штормовою хвилею.
Він ловив її кожне слово і нічному дощеві всміхався
Уявляв її світлу посмішку і розумів, що щасливий
 
Він казав, що дощ - це не страшно, що самотність - вона страшніша
І що треба чекати і вірити, і що час блискавично летить.
Що в чеканні стає людина сильніша і навіть щирша,
Що ще трохи - і він буде поруч, і від всіх дощів захистить.
 
Що дощі - ніколи не вічні, що в дощах є своя безмежність,
Що у дощ (якщо він теплий) по калюжах можна ходити...
Що дощі - як ліки - лікують усі рани душі обережно,
Що дощі - своєрідне диво, неможливо їх не любити.
 
Він казав, що дощ це - не страшно,страшніше - жити без радості,
Не тремтіти, не завмирати від звуків голосу рідного...
Що дощі завжди припиняються, після них розцвітають райдуги..
Що вона - ніби дощ і райдуга - життєво йому необхідна...