.

Трохи трагізму - як перцю в гарячу каву
Для гостроти... У кожного - своє past.
Тікати з майбутнього - тяжко, але цікаво...
І бігти не складно... Складно - знову не впасти.
І жити не складно - складно дожити до завтра,
В якому вона буде поруч - під повним місяцем.
"Я зможу без тебе" - така відверта неправда,
Коли ти без неї собі не знаходиш місця.
Тоді, коли з нею ти - закоханий підліток,
Готовий куди завгодно - аби з нею поруч ...
Тікати від щастя - насправді безглузда справа,
Коли твоє щастя - вона і її кожен порух.
Тікати від щастя... Кому з цього буде краще?
Жени своїх сумнівів чорний смердючий дим.
Тиж знаєш...Вона унікальна, вона найкраща...
І так,як із нею тепло не буде ні з ким!