Відколи є ти...

Відколи є ти - в мені побільшало сонця -
Здається, я можу ввесь світ зігріти теплом!
Тримаю любов, як квітку тендітну в долонці,
Милуюся нею немов раритетом під склом.
Відколи є ти - в мені побільшало тиші -
Легкої і світлої, і передсвітанкової...
Любов мов листочок на гілці мене колише,
І присипляє своєю тихою мовою.
Відколи є ти - в мені так багато щастя!
І я вже не я, я - вільна крилата мрія!
Ти запах тонкий у волоссі і на зап'ястях...
Тебе замінити ніколи ніхто не зуміє...
Відколи є ти - в мені так багато тебе -
У серці, в думках, у мріях і сновидіннях...
Я падаю в небо - як очі твої - голубе...
Я падаю в небо - і вже не боюсь падіння!