Чарівно

Як сильно ваблять твої очі,
що згадую я кожні ночі,
твій ніжний дотик до руки,
що дарував у день мені.
 
Такий спокійний ніжний тон,
що захопив мене в полон,
який ціную дуже я,
і не забуду все життя.
 
Той тихий вечір коло хати,
коли обом є що згадати,
нові думки і відчуття,
приносять щось нове в життя.
 
Обійми, посмішки, цілунки,
спільні думки і подарунки,
усе дарує відчуття,
що саме це є сенс життя.
 
Заради цього можна жити,
творити, мріяти,любити,
і щиро вірити в дива,
любов насправді ще жива.
К.Д.