Саме той

Чому з тобою добре я не знаю,
чому спокійно й тихо на душі,
коли з тобою поряд, відчуваю,
як затишно і весело мені.
 
Лише один завжди мене почуєш,
лише один підкажеш куди йти
лише один мене ти завжди чуєш,
які б погані не були думки.
 
Тобі завжди я посміхатись буду,
тобі відкритим серце залишу,
не слухатиму що говорять люди,
бо ти моя підтримка по життю.
К.Д.