Я ВЕРНУСЬ...

Я вернусь, мій березовий гаю,
зустрічай мене доторком віт,
знову хочу почуть як стихає
шепіт твій як смеркається світ...

Бо так мрію іще раз побачить,
листя мідь в ніжнім світлі заграв,
промінь сонця самотній як бакен,
в океані утомлених трав...

І забути про біль і про втрати,
в передзвоні криштальнім струмка,
лиш дивитись як наче крізь ґрати,
ситець неба крізь лист протіка...

Я вернусь, мій березовий гаю,
утечу від турбот і від бід,
що б почути ще раз як стихає
шепіт твій як смеркається світ...