Зоряна колискова...

Зоряна колискова...
Подивись, в темнім небі краса!
Розпустилася зоряна квітка,
Місяць тихо її колиса:
- Засинай, спи, моя маргаритка.
На Землі так багато чудес,
Грає барвами сонячне літо,
А до наших високих небес
Вряд чи зможе той світ долетіти.
І не треба, Землі – то земне,
В нас - у вальсі кружляють комети,
В ранці сонцем зоря спалахне
Та освітить далекі планети.
Спи маленька. Ще прийде твій час,
Діамантом казковим засяєш,
Найкрасивішая із прикрас
Ти у всесвіті заблукаєш.
 
***
Колискова - колыбельная
колиса- качает
діамант - бриллиант
прикраса - украшение
всесвіт - вселенная
барви - цвет, краска