Спогад

Забути все, на жаль можливо,
в один момент змінив життя,
і де шукати потім сили,
щоб віднайти життєвий шлях.
Своє дитинство безтурботне,
садочок, школа, перший клас,
свої пригоди і турботи
коли на морі вперший раз.
Згадати всі слова й поради,
які штовхали до мети,
усі прикладені зусилля,
щоб легше було далі йти.
З тих пір мине багато часу,
пройдуть обурливі думки,
а з ними і прибуде спогад,
який шукав так довго ти.
К.Д.