Окрилений

Окрилений
Коли вже пройдені дороги,замінені усі маршрути,
Коли стукаєш у двері дому, але усе уже забуто,
Коли локації досліджені віками, і щирість в серці догаса,
Скриваєшься у вічній панорамі, лікуєш стоптані сердця.
Коли фіранки на ніч не закриті, і остраху немає за життя,
Тоді вже бачиш, що навіки, погасло твоє майбуття.
Живеш, а може вже існуєш, років своїх ведеш рахунок,
І в сердці відбивається годинника хвилини - самотні стіни.
Лютий ворог твій,думка, що породжує пекельну муку,
І ти вже згнічений, тримаєшся із долею за руку,
Вона веде тебе до пекла чи до раю, де покарання відбувають,
І хочеться сміятись без зупинку над долею, що гне додолу,
Не опустять тебе окриленого,пам'ятай:нема нічого неможливого