AI SE EU TE PEGO (кавер-версия на украинском языке)

Носить, носить тебе по свiту,брате,
Неначе пiр’я, неначе пiр’я...
Навiщо, навiщо? - Я хочу запитати.-
Неначе пiр’я, неначе пiр’я...
 
Можливо ти втратив свої омрiянi крила,
Можливо ти втратив надiю та вiру в любов,
Але повернути додому знайдеш в собi сили,
Лише зрозумiвши, що себе ти знайшов.
 
Носить, носить тебе по свiту,брате,
Неначе пiр’я, неначе пiр’я...
Навiщо, навiщо? - Я хочу запитати.-
Неначе пiр’я, неначе пiр’я...