***

***
Все тече, як вода.
Та, зрештою, минає,
всяка біда.
Стороною проходить, зникає.
Як і дні сумні -
проходять сподівання, мрії.
Лишається життя десь, в стороні -
у вчора, взлети і падіння.
Сьогодні, часом - не буває.
І завтра може не настати.
Вчорашній день, в торбу збираєш,
щоб з нею, в світ помандрувати:
Шукати день, шукати завтра,
не хочеться лишатися з минулим.
Шукати долю, шукати правду.
Допоки, всі дні - не минули.