Моє небо

Моє небо
 
Люблю коли вітер шепоче у скроні,
 
Коли починається серцебиття,
 
Люблю твої ніжно-суворі долоні,
 
Люблю тихі подихи і каяття.
 
В очах відображення гірко-лукаве
 
Ті очі не збрешуть коли почуття
 
Зриваються в небо палке і безмежне,
 
Здається що небо то є ти і я…
 
 
08.07.14