Я хочу..


Я хочу твоїх теплих обіймів,
що б це було,як сцена з кінофільмів,
я хочу що б ти була щаслива зі мною,
і гріти тебе холодною зимою

Я хочу цілувати твої губи,
і тримати тебе за ніжні руки,
я хочу ніколи їх не відпускати,
бо разом зможемо все здолати.

Я хочу твій подих відчути,
я хочу біля тебе заснути,
я тебе хочу,
тебе хочу...