Кохаю,до нестями кохаю..

люблю дуже сильно кохаю,
тільки тебе про одне я благаю,
люби до нестями і ти мене сильно,
що б я відчував це і було це не схильно.

з тобою душу пов'язав назавжди,
тільки боляче мені не роби, 
я не ревную тебе, просто боюся втратити,
що б по ночах тобою не марити,

ти стала для мене єдиною, 
в майбутньому ми будемо родиною,
будуть бігати наші маленькі дітки
по величезному будинку наче зірки.