Дитину згубила

Сядь поруч,чого ти морочиш.
Подивися мені в очі,а що не хочешь?
Знає сабака,що дитину згубила.
Ну звеся ти матір,а деж та дитина?
 
Згубила...Згубила
Матуся малятко
Не хитатимеш колиску,
Хіба тобі не жалко?
Хіба ти не чуєш,як дитинка плаче
Кличе свою матір,а ти що не бачиш?
 
Куди ти дивилась,коли народжала?
Коли свого любого вірно кохала.
Дитину зродила,так будь же ти матір
Не кинь в презволяще маленького плачу.
 
А ти пам`ятаеш коли ти була маленька
Я поруч сиділа,бо я ж твоя ненька.
На хвилиночку не залишала
Маленьку,гарненьку.
А ти ось гуляєш,дитину кидаешь,
Коханого ждеш и довіру шукаєш.