Давай разом ( українською мовою )

Давай разом ( українською мовою )
Давай разом
Помолимось зорям,
Давай разом
Помолимось рікам,
Давай разом
Помолимось морю
І ввійдемо разом
У човен покою.
Давай разом
Помолимось житу,
Давай разом
Помолимось горам,
Давай разом
Помолимось літу,
І станемо жити
У мирі з Богом.
Давай разом
Змалюємо сонце,
Давай разом
Змалюємо поле.
Давай разом
Зустрінемо завтра,
Де буде спокій
І царство любові.
 
***