Великий подвиг ( українською мовою)

Великий подвиг ( українською мовою)
Хто бродить у темряві ночі,
Хто міцно заплющив очі,
Хто чути нічого не хоче,
Той коїть найтяжчий злочин.
А хто розірвав тенети,
Узрів у зірках планети,
І хто не сховав свій погляд,
Той чинить великий подвиг.
І хто не боїться жити,
Крізь все ідучи до світла –
Ніколи той не впаде,
Ніколи той не засліпне!
 
***